ZA SVAKU POHVALU

[VIDEO] Oni su jedan od rijetkih prvoligaša sa svojim fan-shopom!

28.03.2023 u 16:06

Bionic
Reading

Vodeći sastav SuperSport Prve nogometne lige, NK Rudeš, od nedjelje ponosni je vlasnik fan-shopa, što ga svrstava među klubove 'elitnog razreda' hrvatskog nogometa

NK Rudeš raste iz dana u dan, te se polako priprema za povratak u najelitniji rang hrvatskog nogometa. Jer osim što momčad Davora Mladine ostvaruje pobjede te je na vrhu tablice sa šest bodova prednosti pred drugim Vukovarom '91, tako i uprava kluba, na čelu s direktorom Stipom Čondrićem i tajnikom Draženom Koštrom, čini sve kako bi se klub etablirao, odnosno postao nogometni 'centar' zapadnog dijela Zagreba.

Tako je tijekom zimskog odmora dogovorena suradnja s dobavljačem sportske opreme, tehničkim partnerom, koji je osigurao nastupe svih momčadi u Adidas dresovima.

A da bi se još više približili navijačima, uz slogan 'Jer smo totalno drukčiji od drugih', NK Rudeš otvorio je u krugu svog stadiona fan-shop, u kojem ima svega: od dresova za domaće i gostujuće utakmice, trenirki, štucni, pregača, šalica za kavu, kišobrana, termos-boca, upaljača...

Znamo da većina klubova SuperSport HNL takve 'shopove' ima, ali da ih ima netko od 'prvoligaša', nismo sigurni...

Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.