konferencijska liga

[VIDEO] Mladi igrač Dinama zabio je fantastičan gol za Zrinjski; u stilu Bake Sliškovića pogodio je izravno iz kornera

05.08.2022 u 10:04

Bionic
Reading

Nogometaši Zrinjskog u Mostaru su pobijedili Tobol 1:0, a fantastičan gol odluke zabio je Niko Janković u 76. minuti. Igrač Dinama na posudbi u Mostaru zabio je golčinu izravno iz kornera

Niko Janković, mladi veznjak zagrebačkog Dinama koji je na posudbi u Mostaru, fantastično je pogodio iz kornera za pobjedu Zrinjskog.

Za momčad Sergeja Jakirevića branio je Josip Čondrić, Mario Tićinović i Marin Magdić su igrali cijeli susret, Mario Ćuže je igrao do 60. minute, a Janković do 87. dok su Karlo Kamenar i Frane Maglica ušli u igru u 60. minuti. Nikola Mandić je zaigrao posljednje tri minute.

>> GOL NIKE JANKOVIĆA IZRAVNO IZ KORNERA POGLEDAJTE OVDJE

Nogometaši danskog Brondbya pobijedili su Basel 1:0 u prvom susretu 3. pretkola Konferencijske lige, a gol za pobjedu zabio hrvatski nogometaš Marko Divković.

Mladi hrvatski napadač Marko Divković (23) ušao je Brondby za u igru u 69. minuta, a pet minuta kasnije je zabio za 1:0 pogodivši kroz noge golmanu Basela. Za Brondby je cijeli susret odigrao Josip Radošević.

Belgijski Royal Antwerp je na gostovanju pobijedio Lillestrom 3:1.

Dinis Almeida je doveo goste u vodstvo u petoj minuti, izjednačio je Knudsen u posljednjim trenucima prvog dijela, a u nastavku susreta je Radja Nainggolan zabio dva gola za Anderlecht. Bivši veznjak Intera i Rome zatresao je mrežu u 50. i 86. minuti. Davor Matijaš nije nastupio za goste.

Šahtjor Sologorsk i CFR Cluj su u turskom Adapazariju odigrali bez golova.

Lovro Cvek i Gabrijel Debeljuh su odigrali svih 90 minuta za goste, dok su Karlo Bručić, Denis Kolinger i Karlo Muhar ostali na klupi.

Poljski Rakow Czestochowa je na gostovanju pobijedio Spartak iz Trnave 2:0. Ivi Lopez je zabio oba gola za gostujući sastav (30, 45-11m).

Fran Tudor i Zoran Arsenić su odigrali cijeli susret u pobjedničkim redovima.

APOEL je 1:0 pobijedio kazahstanski Kizilžar, koji je u drugom pretkolu izbacio Osijek. Gol odluke zabio je Georgios Efrem u 27. minuti.

Anton Maglica nije nastupio za APOEL, dok je Mateo Mužek igrao do 72. minute za goste.

Maccbi Tel Aviv je pobijedio Aris 2:0 golovima Đorđa Jovanovića (29) i Erana Zahavija (84). Stipe Perica je za izraelski sastav igrao od 67. minute.

Nefči je u Bakuu u susretu koji je sudio Dario Bel, pobijedio bečki Rapid 2:1.

Atta Jaber (44) i Kenny Saief (60) su zabili za Nefči, a Guido Burgstaller za goste (90+5). Ivan Brkić je branio za domaćine.

Zorja Luhansk je slavila 1:0 protiv Universitatea Craiove.

Pobjedu ukrajinskom sastavu donio je Denis Nagnojni u 55. minuti. Susret je igran u poljskom Lubinu, a za goste je prvo poluvrijeme igrao Ante Roguljić.

Vaduz i Konyaspor su odigrali bez pobjednika, 1:1.

Franklin Sasere je doveo domaćine u vodstvo u 72. minuti, a izjednačio je Muhamet Demir u 89. minuti.

Robert Murić je za goste zaigrao od 61. minute, dok je Domagoj Pavičić ušao u igru 12 minuta prije kraja.

Slavija je u Prag pobijedila Panathinaikos 2:0 u susretu u kojem su obje momčadi završile s igračem manje.

Ivan Schranz je doveo češki sastav u prednost u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a pobjedu je potvrdio Moses Usor u 56. minuti.

Gosti su od 40. minute igrali bez isključenog Sebastiana Palaciosa, dok je 52. minuti 'pocrvenio' i domaći stoper Eduardo Santos.

Zvonimir Šarlija je za goste igrao do 88. minute.