Nezgoda na Wembleyju

Video Josea Mourinha kako pada na glavu postao hit na društvenim mrežama

10.09.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Portugalski stručnjak Jose Mourinho opet je postao predmet sprdnje, a snimka njegova pada na stadionu brzo se proširila internetom

Kao i većina trenera koji rade u Engleskoj ni Jose Mourinho nije želio propustiti na Wembleyju utakmicu između Engleske i Španjolske (1:2) u prvom kolu Lige nacija.

No, osim sjajnog nogometa ipak se po društvenim mrežama više pisalo o nesretnom Mourinhu koji je prilikom dolaska na stadion zapeo nogom za crvenu traku te je kao pokošen pao na pod. Naravno, fotografije i video snimka Josea Mourinha neuspješno preskače preko crvene trake te pada na glavu nevjerojatnom se brzinom proširila društvenim mrežama.

Mourinha, što se vidi i na snimci, taj pad nije previše izbacio iz takta jer se s osmijehom na licu u sekundi podigao s poda uz pomoć jednog od člana osiguranja. Zapravo se može reći kako je vrlo spretno pao i srećom je prošao – neozlijeđen. Vjerojatno je Mourinhu raspoloženje više pokvarila ozljeda njegova beka Lukea Shawa kojeg, kako stvari stoje, čeka duga stanka.