a sada barca

[VIDEO/FOTO] Uvjerljiva pobjeda Futsal Pule za ostanak u igri za plasman na Final Four Lige prvaka, Novo Vrijeme propustilo priliku

24.11.2022 u 23:03

Bionic
Reading

Igrači Futsal Pule ostvarili su pobjedu u utakmici drugog kola skupine D Elitne runde futsalske Lige prvaka, na domaćem terenu su bili bolji od rumunjskog Otelul Galatija s 5-2

Pulska momčad je povela 3-0, a golove su dali Moravac, Grbić i Mataja. Pred kraj prvog dijela na 1-3 je smanjio Crisan. U nastavku je još jedan gol za hrvatski sastav dao Moravac te Vukmir, dok je za goste na konačnih 5-2 smanjio Dudau.

U drugom susretu 2. kola ove skupine, koja se igra u Puli, Barcelona i Anderlecht su odigrali 5-5 tako da prije zadnjeg kola te dvije momčadi, kao i Futsal Pula, imaju šansu za dolazak na prvo mjesto, jedino koje vodi prema Final Fouru ovog natjecanja. Barcelona i Anderlecht imaju po četiri boda, a Futsal Pula tri.

Put Futsal Pule do toga će biti težak jer u zadnjem kolu, u subotu, igra protiv aktualnog europskog prvaka Barcelone.

Aktualni hrvatski prvak Novo Vrijeme nastupa u skupini B kojoj je domaćin Mallorca. U dvoboju 2. kola Makarani su odigrali 1-1 protiv slovenskog prvaka Dobovec, s tim da je Novo Vrijeme vodilo golom Marina Sesara sve do tri minute prije kraja. Tada je konačan rezultat postavio hrvatski igrač u slovenskom klubu Vedran Matošević.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAXSport

U drugom susretu ovog kola Mallorca je pobijedila Piast Gliwice 5-0 čime je osigurala proboj na Final Four Lige prvaka. Mallorca ima šest bodova, Piast Gliwice tri, a Novo Vrijeme i Dobovec po jedan. U posljednjem kolu, u subotu, Novo Vrijeme će igrati baš protiv domaćina ovog turnira, španjolske Mallorce.