DANI ZA UŽIVANJE

Dva hrvatska kluba u borbi za Final Four; Pula domaćin futsalskoj eliti, Novo Vrijeme gostuje u Španjolskoj

22.11.2022 u 15:57

Bionic
Reading

Osim uživanja u svjetskom nogometnom prvenstvu, od ove srijede uživat će i ljubitelji futsala. Naime, čak su dva hrvatska predstavnika u Elitnoj rundi UEFA Futsal Lige prvaka. S time da je Futsal Pula i domaćin jedne od četiri skupine. Novo Vrijeme pak igra u Mallorci

Puležani su u kratkoj klupskoj povijesti ostvarili sjajan uspjeh. Momčad koja je prije dvije godine igrala u drugoligaškom društvu danas je član elitnog europskog društva. Žuto-zeleni su lani u premijernoj prvoligaškoj sezoni došli do finala čime su izborili plasman u UEFA Futsal Ligi prvaka.

Ovu su sezonu otvorili osvajanjem Superkupa, te plasmanom u Elitnu rundu Lige prvaka. Lijepa priča se nastavlja domaćinstvom Elitne runde, jer upravo će Puležani biti domaćini jedne od četiriju grupa Elitne runde UEFA Futsal Lige prvaka. Pula ima čast ugostiti aktualnog europskog prvaka Barcelonu, a uz 'blaugranu' tu su još belgijski Anderlecht za koji nastupa naš Franco Jelovčić, te rumunjski United Galati.

Sve utakmice završnice futsalske Lige prvaka pratite na MAXSport kanalima! Više informacija OVDJE.

Inače, utakmice iz Pule moći ćete pratiti u programu MAXSporta.

Satnica i parovi niže i sve ide na MAXSport 1 kanalu

23.11.

  • 17:30 Barca - United Galati
  • 20:30 Sporting Anderlecht - MNK Stanoinvest Futsal Pula

24.11.

  • 17:30 Sporting Anderlecht - Barca
  • 20:30 MNK Stanoinvest Futsal Pula - United Galati

26.11.

  • 17:30 United Galati - Sporting Anderlecht
  • 20:30 Barca - MNK Stanoinvest Futsal Pula

Novo Vrijeme iz Makarske smješteno je u skupinu B gdje se još nalaze Mallorca, slovenski Dobovec i poljske Piast Gliwice.

Iz četiri skupine, a u svakoj se nalazi po četiri momčadi, samo će se pobjednici plasirati na završni Final Four turnir. Elitna runda na rasporedu je od 22. do 27. studenoga.

>> Sav hrvatski nogomet pratite na MAXSport kanalima