'vatreni' u dugopolju

[VIDEO/FOTO] Luka Modrić pojavio se na treningu i zaradio ovacije navijača; tri 'vatrena' i dalje su na poštedi

21.03.2023 u 20:36

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening na stadionu 'Hrvatski vitezovi' u Dugopolju, a priključio se i kapetan Luka Modrić kojeg je više od 1000 navijača pozdravilo ovacijama s tribina

Drugi trening hrvatske reprezentacije uoči subotnje utakmice s Walesom (20.45 sati, Poljud) izazvao je veliko zanimanje u Dugopolju. Na stadionu 'Hrvatski vitezovi' okupilo se više od 1000 navijača koji su došli pozdraviti 'vatrene'.

Najvažnija je vijest da se kapetan Luka Modrić priključio treninzima, a baš su njega navijači dočekali gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, 21.3.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

No, izbornik Zlatko Dalić i dalje ne može računati na ozlijeđenog Brunu Petkovića koji dane u Splitu provodi na intenzivnim terapijama ozlijeđenog koljena, a nitko se za sada ne usuđuje prognozirati hoće li Petko biti spreman za Wales ili možda Tursku (utorak, 28. ožujka, 20.45 sati).

  • +20
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, Dugopolje, 21.3.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Na treningu nije bilo ni Ivice Ivušića koji još nije ni stigao u Split. Njegov je problem viroza, no i on bi se do četvrtka trebao priključiti 'vatrenima'.

Treći koji je propustio večerašnji trening je Marcelo Brozović. On je stigao u Split, ali je ostao u hotelu nakon što je od izbornika Dalića dobio dodatni dan odmora te bi se treningu trebao priključiti u srijedu poslijepodne.