SUPERSPORT HNL

[VIDEO/FOTO] Lokomotiva produbila krizu Istre, dosuđeni penal nakon sudara glavama i VAR intervencije čuđenje nogometne javnosti

12.11.2022 u 17:03

Bionic
Reading

Nogometaši Lokomotive u prvoj su utakmici 17. kola HNL-a na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladali Istru 1961 sa 2-0 (1-0)

Strijelci za domaće bili su Sandro Kulenović (11-11m) i Luka Stojković (73).

Do prednosti u otvaranju utakmice domaći su stigli iz neshatljivo dosuđenog kaznenog udarca. Mersinaj i Perković sudarili su se glavama u zračnom duelu na rubu kaznenog prostora, Mersinaj je ostao ležati na travnjaku zbog čega mu je ukazivana pomoć, a iako je potpuno jasno vidljivo kako se radilo o slučajnom sudaru glava VAR sudac Bebek procijenio je kako je glavni sudac Kulušić trebao pokazati na bijelu točku za Lokomotivu. Kulušić je i sam pogledao situaciju te i dosudio - kazneni udarac. Siguran izvođač bio je Kulenović.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Pobjedu je Lokomotiva potvrdila sredinom nastavka, Goričan je ubacio s desne strane, Kulenović je bio najviši u skoku pred vratima Istre i lijepo spustio loptu za Stojkovića koji ju je s pet metara lako proslijedio u mrežu.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Ovom pobjedom Lokomotiva je stigla na osmo mjesto sa 18 bodova, dva više uz utakmicu više ima sedma Istra 1961.

Na vrhu je Dinamo sa 38 bodova, drugi Hajduk ima 34.

  • +7
Lokomotiva - Istra, 12.11.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac
Standings provided by Sofascore

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

MAXSport Najava emisije Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport