uzvrat u zagrebu

[VIDEO/FOTO] Krasnodar bez najboljeg igrača trenirao u Maksimiru, ali o njegovom izostanku ni slova; zar zbilja nije došao ili ga sakrili u hotelu?

25.02.2021 u 06:32

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u četvrtak od 21 sat (Arenasport 3, MAXtv) igraju uzvratnu utakmicu 1/16 finala Europske lige. Na svom stadionu moraju sačuvati prednost od 3:2 koju su ostvarili kod Krasnodara, a iako se Rusi nadaju čudu, do njega će puno teže, jer u Zagreb nije doputovao njihov najopasniji igrač, Šveđanin Marcus Berg

Pred Dinamom je nezgodan protivnik, ruski Krasnodar, koji je u jesenskom dijelu sezone igrao u Ligi prvaka. No, momčad Zorana Mamića pokazala je već u prvoj utakmici da ima znanje i moć te da bi mogla proći Ruse.

U prilog 'modrima' ide i rezultat jer u Krasnodaru su upisali pobjedu 3:2.

No, nisu se zanosili tom prednošću, već i trener i igrači poručuju kako će protivnika shvatiti najozbiljnije.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +16
FC Krasnodar - NK Dinamo, Europska liga, 18.2.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Vitaly Timkiv / Sputnik / Profimedia

Ipak, večer uoči dvoboja do Dinamove svlačionice stigla je još jedna važna vijest. Naime, na posljednjem treningu, održanom na maksimirskom travnjaku nije se pojavio najbolji igrač Krasnodara, Šveđanin Marcus Berg, koji im je prošlog četvrtka i zabio gol za 1:1, ali i bio asistent Claessonu u 69. minuti za 2:2.

No, ipak zbunjuje što o njegovom izostanku nije pričao ni trener Musajev, ali ni ruski novinari koji su stigli u Zagreb.

Je li njima njegov izostanak nevažan, ili su ga nekako 'sakrili' u hotelu, znat će se tijekom dana. Naravno, 'modrima' bi njegov izostanak uistinu bilo jedno opterećenje manje.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport