HT PRVA LIGA

[VIDEO, FOTO] Istra 1961 stigla do prve prvenstvene pobjede; pogledajte golčinu koja je presudila Šibeniku

26.09.2020 u 19:00

Bionic
Reading

U prvoj utakmici šestog kola Hrvatski Telekom Prve lige na Aldo Drosini je Istra 1961 svladala Šibenik 1:0 pogotkom Antonija Ivančića

Puljani su katastrofalno ušli u sezonu, tek s jednim bodom u prvih pet utakmica, i alarm za uzbunu je zazvonio, jer je postojala opasnost da se suparnici za prvoligaški ostanak odvoje.

Zato je dvoboj sa Šibenikom bio od iznimne važnosti, jedino je pobjeda dolazila u obzir kako bi se uhvatio priključak, a poslije 90 minuta domaći nogometaši iščupali su cijeli plijen.

Odlučujući trenutak protiv čvrstih Šibenčana dogodio se u 39. minuti. Ivančić je jednu povratnu loptu Vuka sa oko 11 metara razornim udarcem smjestio pod gredu. Golčina za tri boda!

Imala je Istra 1961 sredinom nastavka odličnu priliku za povećanje prednosti, sudac Pajač je nakon pregleda snimke dosudio kazneni udarac zbog igranja rukom Bilića, no udarac Gržana obranio je vratar gostiju Labrović.

Istra 1961 se tako pridružila klubovima koji su u donjem dijelu ljestvice na diobi od sedme do desete pozicije sa četiri boda, a to su još Slaven Belupo, Šibenik i Lokomotiva.

  • +5
Istra 1961 - Šibenik, 6. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.