NEUHVATLJIVO ZA SVE

[VIDEO/FOTO] Conor McGregor izveo jedno od najgorih početnih bacanja na utakmici bejzbola te postao predmet sprdnje na društvenim mrežama

22.09.2021 u 13:18

Bionic
Reading

Irski borac Conor McGregor odradio je jedno od najlošijih početnih bacanja na utakmici američke profesionalne bejzbol lige

Čini se kako je bejzbol uistinu s razlogom nešto što se naziva pravim američkim sportom. Naoko vam možda djeluje jednostavno. Bit je što bolje baciti lopticu, s ciljem da ju protivnički udarač promaši. Isto je s druge strane, udaraču je cilj pročitati bacanje i poentirati. Prava istina je naravno daleko od toga. Kad smo naveli da je riječ o pravom američkom sportu, onda vam treba biti jasno da je i pristup američki, odnosno pazi se na apsolutno svaki mali detalj i uistinu sitnice odlučuju, piše Fight Site.

Moguće da je prvonavedeni stav imao Conor McGregor, nakon što je pozvan baciti prvu lopticu na utakmicu Chicago Cubsa. Tamo je došao u društvu obitelji te je dobio zadatak kakav je često, u svrhu zabave, namijenjen poznatim osobama. Trebao je doći do bacačkog kruga, uzeti lopticu i baciti je u naručje hvataču. I kad se ovako opiše djeluje vrlo jednostavno. No, očito ne i u slučaju gdje lopticu baca irski majstor borilačkog sporta.

  • +3
Conor McGregor na bejzbol utakmici MLB lige Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

McGregor je došao s planom sve odraditi što bliže profesionalnim bacačima pa se tako pobrinuo i za pravi stav pred bacanje, ali u trenutku ispuštanja loptice iz ruku dogodilo se nešto što uistinu nitko nije očekivao. Loptica je završila nekoliko metara od hvatača, gotovo u publici.

Ne mora vam biti čudno što su se komentari na društvenim mrežama automatski krenuli gomilati. Sve do onih kako je Conor izveo jedno od najgorih bacanja u povijesti Major League Baseballa pa do onih, kako je tim slijedom, dobro odabrao sport kojim će se baviti.

Što se tiče njega, prema snimkama i fotografijama može se zaključiti kako mu nije teško palo što je sve ispalo na ovaj način. On se jako dobro zabavio u društvu obitelji. Nije li to najvažnije?