KAKO GA JE POGODIO

[VIDEO/FOTO] Anderson Silva nije imao milosti i brutalno je nokautirao Tita Ortiza; popularni 'Spider' sve je završio u 90 sekundi

12.09.2021 u 11:45

Bionic
Reading

Legendarni brazilski MMA borac Anderson Silva nastavlja sa sjajnim boksačkim nastupima te je sada nokautirao Tita Ortiza

Nije dugo trebalo Andersonu Silvi da svijetu demonstrira kako su on i Tito Ortiz dva svijeta različita kada su boksačke vještine u pitanju. Nakon nešto manje od minutu i pol borbe, Tito Ortiz ostao je nepokretno ležati na podu ringa. 'Spider' ga je brutalno nokautirao i upisao drugu boksačku pobjedu ove godine nakon što je u lipnju savladao prekaljenog meksičkog boksača Julia Cesara Chaveza Jr.-a, piše Fight Site.

Tito Ortiz pokušao se nametnuti od početka borbe, zauzeo je sredinu ringa i pokušavao je prednjim direktom ugroziti Andersona Silvu. Činilo se da je to upravo ono što 'Spider' i želi jer se povukao do užadi, a Ortiz je neuspješno pokušavao pogoditi širokim krošeima koji nisu izgledali dobro.

  • +2
Anderson Silva - Tito Ortiz Izvor: Profimedia / Autor: Douglas P. DeFelice / Getty images / Profimedia

Silva zatim odlučuje ubaciti u višu brzinu, eskivira jedan od pokušaja Ortiza te ga sjajno pogađa desnicom. Nadovezao je Silva još jedan udarac desnicom i dva udarca lijevom rukom, a Tito Ortiz završio je na podu i nije bilo nikakvih izgleda da se oporavi i vrati u meč. Sjajna pobjeda Andersona Silve. Snimku nokauta možete pogledati OVDJE.