objavljena snimka

[VIDEO] Dejan Lovren i Mohamed Salah 'odmjerili snage', a njihovo sučeljavanje postalo je pravi hit na društvenim mrežama

30.11.2019 u 10:16

Bionic
Reading

Dejan Lovren i Mohamed Salah još su jednom pokazali da su veliki prijatelji, a svojim su novim videom sve nasmijali

Često osporavani hrvatski reprezentativac Dejan Lovren zabio je Napoliju u petom kolu Lige prvaka za 1:1 nakon sjajnog ubacivanja Jamesa Milnera iz kornera. Lovren je ubačenu loptu glavom pospremio u mrežu i tako potvrdio da je u sjajnoj formi.

Ove sezone nije mu dobro krenulo i uglavnom je sjedio na klupi, ali sada se vraća tamo gdje i zaslužuje biti, među prvih 11 europskog prvaka. U osam utakmica zabio je taj jedan gol i oduševio navijače, a sve je razveselio i izvan terena.

Da nije nogometaš, možda bi bio i zabavljač. S jednim od najboljih prijatelja iz kluba, egipatskim napadačem Mohamedom Salahom, Lovren stalno radi smiješne skečeve i podvale, a novim videom nisu razočarali.

Liverpool je objavio video sučeljavanja Lovrena i Salaha koji su pretresli razne teme i navijače nasmijali do suza. Očito je atmosfera u svlačionici odlična, a izgleda da je Lovren sve dalje o odlaska u Milan ili neki drugi klub. Liverpool mu je postao drugi dom.