sportske igre mladih

Veliki završni malonogometni turnir za Grad Zagreb

20.06.2020 u 13:34

Bionic
Reading

Više od 45 malonogometnih ekipa borit će se za plasman na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u Splitu krajem srpnja...

Veliki završni Coca-Cola Cup malonogometni turnir za Grada Zagreb održat će se u ponedjeljak 22.06. s početkom u 11:00 sati na terenima NK Zelengaj u Zagrebu.

Program će započeti nastupom Zaprešić Boysa i Marka Kutlića, dok će prvi udarac izvesti Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar Unutarnjih poslova.

Više od 45 malonogometnih ekipa borit će se za plasman na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u Splitu krajem srpnja.

S nogometašima i njihovim navijačima družit će se i mnogobrojni sportaši, a provodit će se i edukativne aktivnosti Ministarstva untarnjih poslova u sklopu zajedničke kampanje 'Budi navijač, a ne razbijač' i Nacionalnog programa sigurnosti u cestovnom prometu.

  • +5
Sportske igre mladih 2019. mali nogomet Izvor: Promo fotografije / Autor: Karlo Sutalo

Coca-Cola Cup najveći je malonogometni turnir u Europi koji će u Hrvatskoj ove godine okupiti više od 40 tisuća natjecatelja. Od ove godine pod pokroviteljstvom UEFA uvedena je i kategorija ženskog nogometa, u sklopu kampanje promicanja nogometa među djevojkama, jednakosti i fair playa.

Program otvorenja započet će u 11 sati uz voditeljicu Doris Pinčić Rogoznica.