morant ozlijeđen

Veliki udarac za Memphis, najboljeg igrača nesportskim potezom iz momčadi izbacio protivnik: Nisam mu želio napraviti ništa loše

09.05.2022 u 12:29

Bionic
Reading

Ja Morant, najbolji košarkaš Memphisa, propustit će četvrtu utakmicu polufinala Zapadne konferencije NBA lige u kojoj njegova momčad gostuje kod Golden Statea, u noći s ponedjeljka na utorak

Ja Morant, najbolji košarkaš Memphisa, propustit će četvrtu utakmicu polufinala Zapadne konferencije NBA lige u kojoj njegova momčad gostuje kod Golden Statea, u noći s ponedjeljka na utorak.

Razlog je ozljeda koljena koju je Morant zadobio na trećoj utakmici, a prilikom prilično nesportske reakcije suparničkog igrača Jordana Poolea koji se nakon svega pravdao.

'Naravno da nisam želio napraviti ništa loše Morantu. Nikada u karijeri nisam i neću ići namjerno nekoga ozlijediti. Nadam se da će normalno odigrati četvrtu utakmicu', rekao je Poole, no to se neće dogoditi potvrdili su iz Memphisa.

Podsjetimo kako Golden State u seriji na četiri pobjede trenutačno vodi 2-1 i Memphis će bez svog vođe na parketu vrlo teško parirati Ratnicima iz Golden Statea.

U jedinoj pobjedi koju je ostvario Memphis upravo je briljirao Morant koji je tada ubacio 47 poena uz šut iz igre 15-31. Imao je uz to i po osam skokova i asistencija te tri ukradene lopte.

Očekuje se da će Morant biti spreman za petu utakmicu kada će se serija vratiti u Memphis.