TALIJANI OTKRIVAJU

Veliki Kramarićev bljesak na SP-u donosi mu transfer karijere i otvara vrata jednog od najvećih europskih klubova?

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 28.11.2022 18:52
  • Objavljeno 28.11.2022 u 18:52
Bionic
Reading

Odlična Kramarićeva prezentacija, zaključena s dva gola u mreži Kanade, opet su hrvatskog napadača svrstale u priče o mogućim transferima

Iako ga gotovo u svakom prijelaznom roku sele iz Hoffenheima, Andrej Kramarić ostao je vjeran ovom klubu, u kojem je stekao potpunu igračku afirmaciju. Pa čak i postao legenda kluba.

A da mu je tamo dobro, potvrdio je potpisivanjem novog ugovora do 2025. godine.

Međutim, Kramarić je ipak igrač velike klase, što je potvrdio i u utakmici protiv Kanade, kojoj je zabio dva gola. I odmah su krenule medijske špekulacije kako bi hrvatski napadač mogao promijeniti sredinu.

Prema pisanju talijanskog Calciomercata, sada je za njega 'zagrizao' AC Milan.

U tekstu se napominje kako Piolijeva momčad ima problema u napadu, jer Olivier Giroud igra gotovo bez prestanka zato što se Divock Origi nije uklopio na pravi način i stalno ga muče ozljede. Također, ni Zlatan Ibrahimović još uvijek nije blizu povratka na teren, pa je pitanje hoće uopće zaigrati u dresu Crveno-crnih.

'Dvije utakmice, dva pogotka za hrvatskog napadača koji je ponovno zauzeo međunarodnu scenu. Njegovo bi ime stoga moglo postati aktualno za Milan i predstavljati pravi profil za uvrštavanje u sastav kojeg Stefano Pioli ima na raspolaganju. Zasigurno nije niskobudžetna ponuda kao što bi bila prošle godine, ali još uvijek nije kupnja faraonskih figura. Ime je na stolu: Svjetsko prvenstvo moglo bi dovesti Kramarića u Serie A', piše Calciomercato.

  • +33
SP Katar: Hrvatska - Kanada Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal