OPET SE ZAKOTRLJALO

Velika zvijezda rekla 'NE'; na kraju bi u cijeloj priči mogao izvisiti Luka Modrić i napustiti Real

06.06.2019 u 06:01

Bionic
Reading

Priča se opet zakotrljala, Christian Eriksen ne namjerava produljiti ugovor s Tottenhamom, a Real je odmah krenuo u akciju. Mogući dolazak danskog veznjaka ne bi bio dobra vijest za Luku Modrića

Prema pisanju engleskih medija 'spursi' su željeli dvostruko podebljati plaću Eriksenu koja mu je trenutačno 80 tisuća funti tjedno, ali im je on rekao 'NE'.

'Osjećam da je vrijeme da probam nešto novo. Imam veliko poštovanje prema Tottenhamu, za sve što sam tamo doživio, ali kažem da želim se iskušati negdje drugdje. U nogometu ne znate kada će se što dogoditi, jer se može dogoditi bilo kada', realan je bio Eriksen.

U Tottenhamu je opravdano zavladala panika, jer Dancu ugovor istječe u lipnju 2020., a ukoliko ga ne želi produljiti lako bi u londonskom klubu mogli ostati bez pristojne odštete.

Naravno, cijelu situaciju je pozorno pratio Real koji je i ranije pokušavao dovesti ovog sjajnog veznjaka. Sada u Madridu imaju novu priliku, a 'kraljevi' samo moraju odlučiti hoće li ga odmah, te će tako iskeširati neki iznos za igrača koji je želja i trenera Zinedinea Zidanea, ili će čekati još jednu sezonu, kada bi ga mogli ugrabiti besplatno.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dolazak Eriksena nije dobra vijest za Luku Modrića kojem je ugovor s Realom gotov nakon još jedne sezone. Španjolski novinari su sigurni da bi dolazak Eriksena značio definitivan kraj, odnosno da bi hrvatski kapetan morao otići ili bi cijelu godinu proveo s manjom minutažom.

  • +46
SP u nogometu, osmina finala: Hrvatska - Danska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL