skaut potvrdio

Velika Barcelona želi što prije vratiti Olma i spremna je to dobro platiti; sada žele još tri igrača Dinama!

02.10.2019 u 12:33

Bionic
Reading

Otprije je poznato to da skauti Barcelone, ali i još nekoliko bogatih europskih klubova, prate do najsitnijih detalja mladog igrača Dinama Danija Olma. No doznaje se kako osim Olma velika Barcelona želi još nekoliko igrača Dinama

Iako na utakmici drugog kola Lige prvaka između Manchester Cityja i Dinama, u kojoj je Dinamo izgubio 2:0, Dani Olmo i društvo nisu ostavili dobar dojam, to sigurno nije pokvarilo mišljenje skauta brojnih europskih velikana koji ga kontinuirano gledaju. Kako Olmo nije prodan tijekom ljeta, cijena mu je otišla do čak 40 milijuna eura.

>>> Španjolski velikan dolazi po najboljeg igrača Dinama, idealnu zamjenu za hrvatskog reprezentativca

No isto tako, zahvaljujući Olmu i velikom broju nogometaša Dinama koji su posljednjih godina završili u europskim klubovima, porastao je interes za juniore tog kluba. Velike zasluge za to ima bivši igrač Hajduka Goran Vučević, a koji je dio igračke karijere proveo na Camp Nouu. Vučević ima iskustva kao trener i sportski direktor Hajduka, a svoje bogato iskustvo od kraja 2017. koristi na poziciji skauta Barcelone.

Uoči utakmice drugog kola Lige prvaka između Manchester Cityja i Dinama velik interes vladao je i za juniorsku utakmicu ova dva kluba. Kao što je poznato, Dinamo je izvukao 2:2 uz dva gola Leona Šipoša (asistenti su bili Marin i Krizmanić, op.a.).

'Barcelona radi ciljano, ima svoje prioritete. Posebno pratimo igrače koje zacrtamo. Eto, kad se radi o Dinamu, posebno pratimo Joška Gvardiola, Antonija Marina i Tomislava Krizmanića', otkrio je za Sportske novosti Vučević.

No nema sumnje da je interes velike Barcelone za mlade igrače Dinama porastao nakon što je Dani Olmo dominirao na U-21 Europskom prvenstvu, na kojem je sjajnim igrama odveo Španjolsku do zlatne medalje i proglašen je najboljim igračem finala.

  • +28
Manchester City - Dinamo, 2. kolo Lige prvaka, 2019./20. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL