PRIČA ZA JEDAN DAN

Već je bio 'dogovoren' Gvardiolov transfer, ali ovaj je velikan ipak odustao...

28.04.2023 u 21:11

Bionic
Reading

Odlični 21-godišnji hrvatski stoper i igrač RB Leipziga, Joško Gvardiol, proteklih je tjedana i mjeseci često bio na 'tapeti'. Pisalo se o 'sigurnim odlascima' u nogometne velikane, kao što su Real, Manchester City, Liverpool... Naravno, sve su to bile neprovjerene priče, baš kao i ova koju su tijekom dana 'pustili' engleski mediji. I zato je treba uzeti s rezervom

Novinar Skya, Florian Plettenburg, koji ima pouzdane izvore iz svijeta nogometa, krajem ožujka objavio je vijest o budućnosti hrvatskog stopera.

'Vodstvo Leipziga definitivno želi zadržati Gvardiola do ljeta 2024.! Ni pod koju cijenu neće ga prodati ovog ljeta. Saznajemo da ih ni ponuda od oko 100 milijuna eura neće natjerati da promijene mišljenje. Puno je zainteresiranih: Real, Chelsea, Manchester City, Liverpool...', objavio je tada.

Međutim, ovog petka, s Otoka stiže informacija kako su Jürgen Klopp i Liverpool odustali od hrvatskog reprezentativca.

Prema pisanju Football Insidera, interes Redsa splasnuo je nakon što su doznali koliko bi trebali platiti njemačkom klubu.

No, prema istom izvoru, u igri za Gvardiola ipak su ostala druga dva engleska kluba, a to su Manchester City i Tottenham Hotspur.

S time da nikoga ne bi trebalo iznenaditi ako se kroz dan, dva i sedam, s popisa zainteresiranih 'skine' neki od ta dva kluba, a ubaci neki treći. Ili opet Liverpool. Jer novina trpi sve.