VEČERAS OD 20 SATI

Već dugo Dinamo nije igrao ovako delikatnu utakmicu. Evo gdje gledati okršaj protiv AEK-a

15.08.2023 u 10:42

Bionic
Reading

U sjeni nemilih događaja s ulica Atene, u kojima je ubijen grčki navijač, ovog se utorka na zagrebačkom Maksimiru igra utakmica trećeg pretkola nogometne Lige prvaka. Dinamo od 20 sati (MAXSport 1, MAXtv) dočekuje grčki AEK. Uzvrat je u subotu u Ateni

Već dugo atmosfera uoči jedne utakmice nije bila ovako napeta. Svemu tome kumovali su prošlotjedni neredi u Ateni, gdje je smrtno stradao 29-godišnji Grk Michalis Katsouris, inače navijač AEK-a.

Naravno, cijeli taj slučaj izazvao je opći metež, pa čak i na grčkoj političkoj sceni, ali i na relaciji Dinamo - AEK, a kojeg su dodatno potencirali predstavnici grčkog kluba, tražeći svu odgovornost Dinama, odnosno izbacivanje Modrih iz natjecanja.

Uefa je napravila jedino što je mogla, jer na Dinamu nema ni grama krivice, odnosno odgodila je utakmicu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Naravno, sada se u toj psihozi treba utakmica i odigrati. Grci su najvljivali kako će se AEK-ovi navijači pokušati doći osvetiti, pa su zagrebačke ulice prepune policije. Vida i društvo uz oružanu pratnju odlaze na trening, a napetost se može rezati nožem.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Ipak, vjerujemo i nadamo se, kada će sudac označiti početak utakmice da će igrači ipak prenijeti svu svoju emociju u igranje nogometa, a ne vođenje rata i da će se isključivo sportskim sredstvima tražiti put do pobjede, odnosno prolaska u play-off najelitnijeg klupskog natjecanja.

U slučaju da nemate ulaznicu, a utakmicu želite gledati, možete to napraviti putem TV ekrana na programu MAXSporta 1 (MAXtv), od 20 sati. Naravno, i uz uvodnu emisiju koja počinje u 19.15 sati.