ČUDO OD IGRAČA

Vatreni dani sina proslavljenog Vatrenog, zabio je 11 golova u zadnjih sedam utakmica! Jesmo li dobili Mandžukićevog nasljednika?

15.10.2021 u 22:40

Bionic
Reading

Roko Šimić, mladi hrvatski nogometni reprezentativac, nastavio je pogađati suparničke mreže te je u zadnjih sedam utakmica zabio ukupno 11 golova.

U dvoboju 11. kola druge austrijske lige njegov je Liefering na domaćem terenu svladao Juniors OÖ s 2:0, a prvi pogodak na susretu postigao je Šimić.

Sat vremena gosti su odolijevali, a onda je hrvatski U-21 reprezentativac pronašao put do suparničke mreže, dok je osam minuta kasnije zamijenjen.

Kombinirano s utakmicama Hrvatske U-21, uz jedan nastup za Red Bull Salzburg u juniorskoj Ligi prvaka, bila je ovo sedma utakmica u nizu kako je sin proslavljenog vatrenog Darija Šimić postigao barem pogodak, a u tom periodu zabio je ukupno čak - jedanaest golova.

  • +18
Kvalifikacije za EP u nogometu, U-21: Hrvatska - Azerbajdžan Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Kada je u pitanju samo austrijska druga liga trenutačno je na sedam golova u sezoni. Nakon ovakvih izdanja svi se s pravom pitaju jesmo li dobili nasljednika Marija Mandžukića.