PODLEGAO OZLJEDAMA

Užasna vijest iz Brazila; poznati borac vraćao se s treninga i poginuo...

02.05.2023 u 08:31

Bionic
Reading

Užasne vijesti dolaze iz Brazila, točnije iz Rio de Janeira. Bivši UFC-ov borac Felipe Colares (12-4-0, 2-4 UFC) poginuo je nakon što ga je udario autobus

Nesreća se dogodila u Guataribiju, četvrti na zapadu Rio de Janeire, a Colares se u trenutku nesreće vratio s treninga.

Ovaj 29-godišnji borac bio je živ u trenutku nesreće, ali podlegao je ozljedama na putu do bolnice. Iza njega ostaju supruga i šestomjesečni sin. Nesreća se dogodila ujutro (1. svibnja), piše Fight Site.

Felipe Colares kroz svoju je karijeru nastupao u bantamu i perolakoj kategoriji. Slavio je u prvih osam profesionalnih mečeva i okitio se naslovom prvaka perolake kategorije u organizaciji Jungle Fight. Nakon toga potpisao je ugovor s UFC-om, ali njegova karijera u najboljoj borilačkoj organizaciji nije prošla najbolje.

Dvije pobjede i četiri poraza napisao je Colares unutar UFC-a, ali je gubio od podosta dobrih boraca kao što su Chris Gutierrez, Montel Jackson, Chase Hooper itd. Domingo Pilarte i Luke Sanders su borci koje je Colares uspio poraziti u UFC-ovom kavezu.

UFC je sredinom prošle godine otpustio Colaresa, a Brazilac je utočište pronašao u francuskoj organizaciji Ares FC. Jedan nastup odradio je pod okriljem Aresa i pritom je upisao i svoju posljednju pobjedu u karijeri. Felipe je u drugom mjesecu ove godine porazio Aliounea Nahayea 'submissionom' u prvom kolu.

Nitko nije niti slutio da će to biti posljednji Colaresov nastup u karijeri...