NAPUŠTA POLJUD?

Livajin menadžer objavio vijest koja se neće svidjeti hajdukovcima: Da, to je moguće!

02.05.2023 u 06:35

Bionic
Reading

Menadžer Marka Livaje progovorio je i o Dinamovom dragulju Martinu Baturini

Talijanski medij SportItalia pohvalio se ekskluzivnim intervjuom s Vincenzom Cavaliereom, između ostalog menadžerom Marka Livaje i Andreja Kramarića.

>> Poznati menadžer se oglasio što je točno rekao novinaru o transferu Livaje u Italiju!

Bliži se ljetni prijelazni rok, a spomenuti talijanski portal ističe da su Hrvati svake godine zanimljiva 'roba' na Čizmi, stoga je Cavaliere za spomenuti portal govorio o hrvatskim igračima i tomu bi li se i kako snašli u Seriji A.

Za početak je istaknuo nekoliko perspektivnih imena.

'Istaknuo bih neka imena. Prvi je Franko Kovačević, vanjski napadač iz Domžala, jednog od najboljih i najplodnijih klubova slovenske lige. Tu je i Lukas Kačavenda iz Lokomotive, polukrilni napadač rođen 2003., a već su ga zatražili Talijani, poput Genove', rekao je Cavaliere na pitanje o igračima koji bi se se po njegovu mišljenju dobro snašli u Seriji A te potvrdio postojanje ponude za neke od njih, prenose Sportske novosti.

No listi tu nije kraj, novinari su ga brzopotezno pitali postoji li još koje zanimljivo ime, možebitno interesantno za Talijane.

'Josip Šutalo, središnji branič zagrebačkog Dinama. I na kraju Marko Livaja, stroj za golove koji sam čini jedan odjel', dodao je menadžer najveće splitske zvijezde, a onda je slijedilo direktno pitanje novinara - vidite li povratak Marka Livaje u Seriju A kao mogući scenarij?

'Da, tako je, to je moguće', odgovorio je na upit o svom klijentu koji je, znamo, već iskusio talijanske travnjake u Interu, Ceseni, Atalanti i Empoliju.

Talijani su primijetili i posebno zagrebačko ime: 'Martin Baturina je na naslovnicama Dinama, što mislite o njemu u Italiji?' glasilo je iduće pitanje.

'Baturina je igrač s važnim kvalitetama. Po mom mišljenju, sada bi odlazak u Italiju za njega stigao prerano. Sumnjam da bi našao prostora u velikom klubu, jer ga mladi ljudi, nažalost, često ne pronalaze. Ali, budimo jasni, to kažem za velike klubove, a što se tiče srednjih i malih momčadi, cijena je već previsoka.'

Nešto kasnije Cavaliere je za Slobodnu Dalmaciju objasnio što je točno rekao i da je samo hipotetski odgovorio na pitanje.