'ZARATILI' S GROBARIMA

Uvrede na račun Dina Rađe i Tonija Kukoča uznemirile duhove u Partizanu

13.04.2024 u 08:06

Bionic
Reading

Partizan je u Beogradu u nevažnom dvoboju posljednjeg kola osnovnog dijela sezone Eurolige svladao Valenciju sa 79:66, a hrvatski reprezentativac Jaleen Smith je s 15 koševa bio drugi strijelac u momčadi Željka Obradovića.

Iako je Partizan bio bez izgleda za prolazak u četvrtfinale, beogradska Arena opet je bila puna. I na to su u klubu Crno-belih ponosni.

No, očito nisu ponosni na uvrede prema hrvatskom dvojcu, Dini Rađi i Toniju Kukoču, koje su prije nešto više od desetak dana u toj istoj dvorani dočekali pljeskom.

U petak su ih počastili uvredama, pa je KK Partizan poslao priopćenje.

'KK Partizan Mozzart Bet je završio natjecanje u Euroligi za sezonu 2023/24. U utakmici 34. kola, savladana je Valencia i ujedno je postavljen novi rekord natjecanja kada je u pitanju prosječna brojnost navijača u dvorani tijekom ligaškog dijela sezone.

Usprkos velikoj želji, natjecateljski cilj u Euroligi nije ispunjen, ali se ekipi i stručnom stožeru mora odati priznanje na upornosti i borbi do samog kraja.

Ovim putem, klub se od srca zahvaljuje svim navijačima koji su kupovali sezonske i dnevne karte i doprinosili tome da slike prepune Beogradske arene iz tjedna u tjedan obilazi svijet.

Ipak, KK Partizan ovim putem želi istaknuti nerazumijevanje određenih događanja i neslaganje s pojedinim postupcima kojima smo večeras svjedočili.

Iako su svi svjesni da je heterogenost u razmišljanju i stavovima po različitim pitanjima nešto što karakterizira navijače Partizana, klub se ograđuje od svih uvreda koje su izrečene tijekom večerašnje utakmice, s različitih strana Arene. Također, Klub ne razumije neodgovoran ispad i paljenje baklji u dvorani koji će sigurno dovesti do oštre kazne i smanjiti ugled Partizana za koji smo se zajedno borili.

Partizan poziva navijače da budu uz momčad u predstojećem play-offu ABA lige. Da navijaju srčano, ali i pametno i odgovorno prema klubu koji vole'.