iskreni Obradović

Kukoč i Rađa stigli u Beograd i imaju dobar razlog. Oglasio se i trener Partizana

28.03.2024 u 14:14

Bionic
Reading

Na utakmici Eurolige između Partizana i Olympiakosa (četvrtak, 20.30 sati) posebni gosti će biti legendarni hrvatski košarkaši Toni Kukoč i Dino Rađa, obojica članovi košarkaške Kuće slavnih u Springfieldu

Kako se doznaje, Toni Kukoč je iz Chicaga – gdje od 1993. godine živi s obitelji – stigao na beogradsku promociju filma 'Magična sedmica' Sabahudina Tobalbećirevića koja je zakazana za subotu.

No, kad već Toni Kukoč zbog promocije filma dolazi u Beograd, njegov bivši suigrač iz jugoslavenske reprezentacije Željko Obradović pozvao ga je na euroligašku utakmicu Partizana koji će u Areni igrati pred više od 20 tisuća gledatelja. Nema sumnje da će dobiti ovacije beogradske publike.

Oni stariji ljubitelji košarke još danas pričaju o finalu ex Jugoslavije kad je Kukoč vodio Jugoplastiku do titule uz dominaciju kakva se rijetko viđa i poteze koji su tad viđeni samo u NBA ligi.

'Nekada smo igrali zajedno u reprezentaciji ili jedni protiv drugih, oni u Jugoplastici, a ja u Partizanu. To su veliki igrači i još veći ljudi, drago mi je što će doći na utakmicu Partizana. Također mi je drago što ću ih vidjeti i što Partizan ima priliku ugostiti ih. Ponosni smo kad vidimo koliko je velikih imena dolazilo u Beograd da nas gleda', kazao je Obradović.

Uz Kukoča će u beogradskoj Areni biti i njegov bivši suigrač Dino Rađa koji je nedavno u imao promociju svog filma 'Od Splita do Kuće slavnih.' U Beogradu će se vidjeti i s bivšim suigračima kao što su Predrag Danilović, Zoran Savić, Žarko Paspalj...

Ukratko, ovakve košarkaške goste s Hall of Fame pedigreom Beograd rijetko viđa na jednom mjestu.

Kako je Kukoč igrao u Beigradu 1991. pogledajte u videu OVDJE.