MAMIĆ O INCIDENTU

'Uvrede koje godinama doživljavamo u Splitu su sramota!'

23.03.2014 u 09:07

  • +5

Zdravko Mamić fizički se sukobio s Ivom Begom

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj

Bionic
Reading

Nakon što je došlo do obračuna Zdravka Mamića i Ive Bege u poljudskoj loži tijekom velikog derbija, trener Dinama Zoran Mamić stao je u obranu svog brata

Dinamo je slavio u derbiju u kojem je bio bolja momčad na terenu i tako povećao prednost na 13 bodova ispred najvećeg rivala, na radost svog trenera.

'Igrači su sproveli na terenu sve ono što smo od njih tražili, i kad oni to tako naprave u tolikoj mjeri onda to izgleda ovako kako izgleda. Ja sam već puno puta rekao da što se tiče hrvatskog prvenstva bilo gdje da se igra odlučuje momčad Dinama. Ako je momčad Dinama prava i želi i hoće, onda u Hrvatskoj nema protivnika,' izjavio je Zoran Mamić nakon susreta.

Trener Hajduka Igor Tudor iskreno je priznao.

'Mislim da je utakmica bila onako, ništa posebno. Dinamo je bio bolji, zasluženo pobjedio. Mi smo bili loši, međutim ne mogu zamjeriti svojim igračima. Želja je bila, htijenje je bilo međutim njihovi igrači su bili bolji i brži u duelima, dominirali su.'

Utakmicu je obilježio i incident u kojem je sudjelovao izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, koji se u svečanoj loži nakon drugog gola potukao s bivšim igračem Hajduka, 80-godišnjim Ivom Begom. Prema policijskom izvješću Mamić je nakon tog sukoba priveden te je zaradio prekršanju prijavu, a u njegovu obranu stao je brat Zoran.

'Ako je bio izazvan, ne znam što je bilo. Ako je on izazvao onda je kriv, ali ja mislim da je izazvan, jer znam što se događa u loži. Split je veliki grad, a Hajduk veliki klub, međutim uvrede koje mi doživljavamo ovdje iz godine u godinu su sramota za ljude koji dolaze na stadion', rekao je Mamić.