MESSI MORA NA SP?

Uvjereni i prije utakmice da će ih pokrasti u ključnom dvoboju kvalifikacija!

05.10.2017 u 16:40

Bionic
Reading

Uoči ključnog okršaja s Argentinom peruanski mediji već najavljuju sudačku 'pljačku' u Buenos Airesu i prije nego što je utakmica počela...

Podsjetimo, Peru se odličnim igrama u prethodnim utakmicama probio na četvrto mjesto južnoameričkih kvalifikacija koje vodi izravno na SP, no najteži ispiti tek ga čekaju.

  • +15
Argentina - Venezuela, kvalifikacije za SP Izvor: Reuters / Autor: MARCOS BRINDICCI

Ovog četvrtka reprezentacija koju vodi Ricardo Gareca gostuje u Buenos Airesu kod Argentine, a domaćinu očajnički treba pobjeda kako bi se dokopao svjetske nogometne smotre.

Peruanski mediji i uoči početka dvoboja uvjereni su da će suci na travnjaku učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi se Messi, Dybala i društvo pobjedom probili na ljestvici, uoči posljednjeg kola u kojem gostuju u Ekvadoru.

Dnevnik Todo Sport kao argument dodaje da će na stadionu biti i predsjednik Fife Gianni Infantino koji se ovih dana sastaje s predsjednikom Argentinskog nogometnog saveza Claudijom Tapijom, na temu organizacije SP-a u Argentini, Urugvaju i Paragvaju 2030. godine. Peruanci vjeruju da će se usput i pomoći Argentincima da ne ponove blamažu kao u prošlom kolu kod kuće s Venezuelom te ih tako pogurati u Rusiju.

Ako se crne peruanske slutnje obistine, još uvijek imaju priliku sljedećeg utorka osigurati plasman na SP ili barem dodatne kvalifikacije, kada dočekuju Kolumbiju na svom terenu...