kako dalje?

Utučeni Nenad Bjelica nakon novog kiksa Osijeka nije skrivao razočaranje, a poslao je i jasnu poruku nezadovoljnim navijačima

31.07.2022 u 22:11

Bionic
Reading

Osijek je u teškoj krizi, a sezona je tek započela. Ispadanje iz Konferencijske lige uzdrmalo je momčad Nenada Bjelice, a to se vidjelo i u 3. kolu SuperSport HNL-a u kojem je Osijek na svom Gradskom vrtu odigrao samo 0:0 protiv Slaven Belupa

'Definitvno, momčad je bez samopouzdanja, to je jasno valjda svakome, nakon dva poraza. Normalno da je teško igrati kad se zna da smo igrali prije tri dana. Ali, svejedno mislim da je momčad u prvom poluvremenu imala dobru energiju, nije protivniku previše dozvolila. Drugo poluvrijeme smo pali u energiji, snazi, zbog toga smo i radili izmjene, neke su nam nešto donijele, neke nisu, ali na kraju je ovo realan rezultat', rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica nakon remija 0:0 protiv Slaven Belupa u 3. kolu SuperSport HNL-a.

'Slaven Belupo je imao par jako dobrih prilika, danas je utakmica tako završila i naravno da ne mogu biti zadovoljan rezultatom, ali nastavljamo dalje i pokušat ćemo biti bolji protiv Istre u Puli. Hoćemo li što mijenjati? Vidjet ćemo, imamo tjedan ispred sebe, pa ćemo vidjeti hoćemo li što mijenjati, hoće li se tko nametnuti..Imamo tjedan dana pa ćemo probati odabrati najboljih 11', kazao je Bjelica te se osvrnuo i na oštro priopćenje navijača. Kohorta traži njegov odlazak.

Izvor: tportal.hr

'Pravo je navijača je da se izraze, dok nema violencije nemam problem s priopćenjima. Oni me tako vide u ovom trenutku i ja to poštujem. Zahvalio bih se svim navijačima koji su nam dali podršku, vide da se mučimo, ali bili su nam impuls. Ovo je situacija koja će me sigurno i kao trenera i kao čovjeka ojačati', zaključio je Nenad Bjelica.

Svoje višenje utakmice dao je i trener Slaven Belupa Zoran Zekić, nekadašnji strateg Osijeka...

  • +7
NK Osijek - NK Slaven Belupo, SuperSport HNL, 31.7.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

'Odigrali smo mušku utakmicu. Sve što smo znali o dobrim stranama Osijeku, to smo im uskratili i nije bilo problema u tom dijelu. U nastavku smo promijenili formaciju i to se pokazalo dobrom odlukom. Stvorili smo nekoliko jako dobrih prilika, ali nažalost je realizacija zakazala', rekao je Zekić te dodao:

'Jasno je kako nije najidealnije mentalno stanje igrača Osijeka i bilo je bitno da izdržimo početni pritisak jer smo znali da će nam kasnije biti lakše.'

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore