SuperSport HNL

[VIDEO/FOTO] Neuvjerljivi Osijek protiv Slaven Belupa jedva izbjegao novu katastrofu; Nenad Bjelica opasno 'visi'...

31.07.2022 u 21:06

Bionic
Reading

U susretu 3. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige Osijek i Slaven Belupo su na stadionu Gradski vrt odigrali bez golova. Bila je ovo još jedna blijeda partija Osijeka čiji navijači traže odlazak trenera Nenada Bjelice

Nakon ligaškog poraza od Lokomotive (2:1), te šokantnog ispadanja iz Europe od kazahstanskog Kizilžara, Osijek je nastavio s razočaravajućim predstavama i protiv Slaven Belupa odigravši u 3. kolu SuperSport HNL-a 0:0.

Ovaj rezultat sasvim sigurno će dodatno pojačati pritisak na trenera Nenada Bjelicu kojem je leđa okrenula i Kohorta.

Domaćin je otvorio utakmicu odličnom prilikom u 15. minuti. Mierez je s lijeve strane odigrao povratnu loptu u sredinu, Fiolić je pucao s deset metara, no Marković je odlično reagirao na gostujućem golu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport

U 23. minuti uzvratili su gosti, pucao je Crnac s 19 metara, no lopta je završila u korneru. I bilo je to sve u skromnom prvom dijelu.

Na otvaranju nastavka gosti su mogli do prednosti. Kvržić je u 48. minuti pucao s 14 metara i pogodio gredu, lopta mu se odbila, pa je pucao još jednom, ali je Ivušić sjajno obranio.

Izvor: tportal.hr

Osijek je tek u završnici susreta stigao do izglednih prilika. U 79. minuti je pucao Beljo, no Tepšić je skrenuo loptu. U nastavku akcije glavom je pucao Jugović, ali preko gola.

Izvor: tportal.hr

U 88. minuti Slaven Belupo je imao posljednju priliku na utakmici, no Ivušić je obranio udarac Žuljevića.

Na ljestvici vodi Dinamo s devet bodova, Hajduk iz dvije utakmice ima šest bodova, dok Osijek, Šibenik i Slaven Belupo imaju po četiri boda. Istra je na začelju s tri poraza.

  • +7
NK Osijek - NK Slaven Belupo, SuperSport HNL, 31.7.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore