TRANSFER IZ SNOVA

Utjeha za poraz: Zabio Hrvatskoj pa pojačao Real Madrid

22.06.2016 u 10:41

Bionic
Reading

Europski nogometni prvak Real Madrid vratio je iz talijanskog prvaka Juventusa napadača Alvara Moratu (23), strijelca pogotka protiv Hrvatske, koji će se nakon Europskog prvenstva pridružiti klupskim pripremama, priopćio je madridski klub na svojoj internetskoj stranici

Morata je u dosadašnja tri nastupa na Europskom prvenstvu zabio tri pogotka za Španjolsku, posljednji u utorak u porazu od 1-2 protiv Hrvatske. Prošle sezone je igrao u Juventusu s hrvatskim napadačem Marijom Mandžukićem te je u 47 utakmica zabio 12 golova te je još 12 puta asistirao.

Real Madrid je prodao Moratu u ljeto 2014. godine uz mogućnost otkupa njegovog ugovora. 'Obavijestili smo Juventus o vraćanju prava na igrača Alavara Moratu koji će se priključiti pripremama momčadi pod vodstvom trenera Zinedine Zidana uoči početka sezone,' navedeno je u priopćenju Real Madrida.

Španjolske sportske novine AS navode iznos od 30 milijuna eura kojeg će madridski klub platiti Juventusu za igrača koji je igrao i za niže kategorije Real Madrida prije nego je 2013. ušao u prvu momčad.