ht prva liga

Utakmica Osijeka i Intera odgođena, ostale će se - barem kako sada stoji - igrati

02.03.2018 u 16:44

Bionic
Reading

Dvoboj 24. kola Prve HNL između Osijeka i Intera koji se trebao igrati u subotu u Gradskom vrtu od 17 sati, odgođen je zbog najavljenih vremenskih nepogoda za srijedu 14. ožujka od 15.30 sati...

'Nova količina snježnih padalina i prije svega zamrznuti teren kojega je praktički nemoguće pripremiti za igru, ne dopuštaju ogled osječkog i zaprešićkog prvoligaša jer za nogomet naprosto nema uvjeta, kao ni za gledatelje na tribinama. Tijekom noći sa četvrtka na petak pao je novi snijeg, a u jutarnjim satima stvorila se prava ledena kora na svim površinama, pa tako i na travnjaku našeg stadiona. 'Bijelo-plavi' nisu u mogućnosti ni trenirati u takvim okolnostima, a kamoli igrati natjecateljske dvoboje. Stoga je povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni donio jedinu moguću i logičnu odluku, odgodivši spomenuti susret', stoji u priopćenju kluba iz Osijeka.

Zbog Lige prvaka utakmica se ne može igrati u kasnijem terminu jer se te srijede već od 18 sati sastaju Bešiktaš i Bayern. Ostali dvoboji 24. kola Hrvatski Telekom Prve HNL zasad nisu upitni.

  • +3
HT Prva liga, 15. kolo: Inter - Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Istra 1961 i Cibalia otvaraju kolo danas od 18 sati u Puli, u subotu će Hajduk na Poljudu dočekati Rudeš, a u nedjelju igraju Dinamo i Slaven Belupo te Rijeka i Lokomotiva.