ZNA SE I CIJENA

Uoči uzvratne utakmice Villarreala i Dinama, ova vijest je izazvala pomutnju; u igri su Manchester United, ali i Real Madrid

12.04.2021 u 19:03

Bionic
Reading

Uoči uzvratnog dvoboja četvrtfinala Europske lige između Villarreala i Dinama (četvrtak, 21 sat) opet se zakuhalo oko najvrednijeg igrača španjolske momčadi Pau Torresa

Villarreal je napravio ogroman posao na Maksimiru i svladao hrvatskog prvaka 1:0 te se tako približio polufinalu Uefinog natjecanja, a dok navijači španjolskog i hrvatskog predstavnika s nestrpljenjem iščekuju drugih 90 minuta, u redovima 'žute podmornice' nastala je pomutnja zbog Pau Torresa.

Ovaj 24-godišnji branič, koji je dijete Villarreala i ima ugovor do ljesta 2024., već dugo je vremena na radaru europskih velikana, a zadnjih dana se piše o interesu Manchester Uniteda. Navodno je u bilježnici Ole Gunnara Solskjaera, trenera 'crvenih vragova', Torres jedan od prioriteta.

Odštetna klauzula je 50 milijuna eura, ali se ona zadnjih 15 dana prijelaznog roka penje na 65 milijuna eura. Kontakti su uspostavljeni i Villarreal bi lako u ljetnom prijelaznom roku mogao ostati bez jedne od svojih najvećih zvijezda bez obzira što ona poručuje:

  • +34
Dinamo - Villarreal, četvrtfinale Europske lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Sretan sam u Villarrealu i sretan u svom gradu. Moram nastaviti raditi, jer znam da moram puno stvari poboljšati, a gdje to mogu bolje napraviti nego u Villarrealu?'

Inače, za Torresa je zagrizao i Real Madrid koji je puno diskretniji, ali i jednako zainteresiran kao Manchester United, jer stoper 'kraljeva' Raphael Varane zasad odbija potpisati novi ugovor.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Dinamo - Villarreal 0:1 (43-11m, Moreno) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal