KAKO NA FINALE

Ulaznica na crno i tri tisuće kuna

27.01.2009 u 10:57

Bionic
Reading

Završna utakmica finala Svjetskog rukometnog prvenstva je rasprodana. Onima koji žele prisustvovati finalu ostaju još dvije mogućnosti. Prva je skuplja, da se kupi ulaznica od preprodavača, a druga je ona u slučaju da strani navijači čija se reprezentacija neće plasirati u finale otkažu rezervacije pa se one nađu u prodaji

Hrvatski rukometaši igraju sjajno i svi ih već vide u finalu Svjetskog prvenstva. I zato mnogi žele imati kartu za završni dvoboj u zagrebačkoj Areni. Loša vijest je ta da karata više nema u prodaji, ali još uvijek postoji mogućnost da se ulaznice kupe od Hrvatskog rukometnog saveza.

Naime, za finale su sudionici natjecanja dobili određeni dio ulaznica, a i navijači pojedinih nacionalnih vrsta rezervirali su na stotine karata. Ako se njihova momčad ne plasira u finale, velika je mogućnost da odustanu od završnice i prepuste ulaznice HRS-u.

'Ne znamo hoće li se to dogoditi, ali tada će se karte za finale naći u prodaji dan prije finala', rekao je glasnogovornik HRS-a Zlatko Škrinjar koji nije imao informaciju o tome koliki je broj karata koje su rezervirali navijači stranih zemalja te nas je uputio na tvrtku DEKOD koja se bavi prodajom ulaznica za SP.

DEKOD Telekom nije nam bio u mogućnosti dati podatke bez suglasnosti HRS-a, pa smo okrenuli broj čovjeka zaduženog za marketing HRS-a Tvrtka Žideka.

'Ne, nikako ne možete dobiti informaciju koliki broj stranih navijača je rezervirao ulaznice za finale. Taj podatak možemo dati jedino policiji. Zašto? Zbog sigurnosnih razloga', rekao je Židek.

Oni koji ne žele živjeti u iščekivanju toga hoće li netko odustati od rezervacija, a zatim se dan ranije gužvati u redu na blagajnama Arene, imaju još jednu mogućnost, ali ta je samo za one dubljega džepa.

Tako su se u oglasima u prodaji pojavile ulaznice za finale, a na crno cijena karata je i do tri tisuće kuna. Inače, u regularnoj prodaji su ulaznice za finale bile od 350 do 700 kuna.