nije skrivao stavove

UFC borac koji je veliki fan Donalda Trumpa šokirao Ameriku: 'Black Lives Matter je teroristički pokret, a od LeBrona mi se bljuje'

20.09.2020 u 17:18

Bionic
Reading

Colby Covington je nakon pobjede nad Tyronom Woodleyjem komentirao i stvari koje nije trebao...

U glavnoj borbi večeri na UFC Fight Night 178 Colby Covington je pobijedio Tyrona Woodleyja prekidom u petoj rundi u dvoboju velteraša. Do prekida je došlo kada je Woodley bio na leđima i borio se za poziciju s Covingtonom i odjednom počeo vrištati.

Kasnije je otkriveno da je zadobio ozljedu rebara i nije mogao nastaviti pa je morao Covingtonu priznati da je bolji što bi vjerojatno i tako odlučili suci. Covington je pobjedu posvetio Donaldu Trumpu čiji je veliki fan, a pri tome je napao i LeBrona Jamesa i šokirao javnost.

'Dame i gospodo, tiha većina će uskoro postati glasna. Ako mislite da je moja pobjeda bila gaženje, pričekajte do 3. studenog kada će Donald Trump razbiti uspavanog Joea na izborima. Hvala ljudima u zdravstvu i u vojsci, ova pobjeda je za vas. Bez vas nismo sigurni, vi nam pružate sigurnost, a ne ovi probuđeni sportaši kao što je kukavica bez kičme LeBron James, bljuje mi se od takvih sportaša', rekao je Covington nakon pobjede.

Nakon meča je gostovao i na ESPN-u gdje ga je nazvao sami Trump i čestitao mu na pobjedi što je oduševilo njegovog glasača.

'Čovječe, ovo je bio predsjednik i to najveći u povijesti SAD-a', govorio je vidno oduševljeni Covington koji je potom prozvao svojeg suparnika Woodleyja i nazvao ga komunistom:

'On podržava kriminalce. Black Lives Matter je velika prevara. To su teroristi. Ako ne poštuješ zakon i prijetiš policajcima, dobit ćeš ono što zaslužuješ. Woodley je komunist i brani takve kriminalce. Čovjek je marksist i mrzi Ameriku pa je danas dobio svoje', zaključio je Covington.