pun je samopouzdanja

Stipe Miočić otkrio što misli o borbi s legendarnim bivšim teškaškim prvakom Brockom Lesnarom; njegove riječi će odjeknuti

15.09.2020 u 15:32

Bionic
Reading

Stipe Miočić je na gostovanju na podcastu Chrisa Van Vlieta otkrio bi li pristao na borbu s Brockom Lesnarom

Bivši teškaški prvak Brock Lesnar mogao bi se vratiti u UFC nakon što mu je nedavno istekao ugovor s WWE-om, a u zadnje vrijeme se spominje i njegov meč sa Stipom Miočićem ili Jonom Jonesom. Miočić je nedavno gostovao na podcastu Chrisa Van Vlieta i, između ostalog, otkrio da bi borbu s Lesnarom prihvatio.

'Naravno, borit ću se protiv bilo koga, to nije upitno. Nije me briga. Prihvatio bih tu borbu istog trena. I brzo bih je završio', poručio je Miočić, a onda je uslijedilo pitanje znači li to da bi Lesnara nokautirao već u prvoj rundi na što je Stipe samo kratko odgovorio: 'Vidjet ćemo'.

Iako je Miočić spreman, to ne znači da će se ova borba koju mnogi priželjkuju i dogoditi. Lesnaru se nudi i opcija ugovora s Bellatorom iz kojeg mu nude borbu protiv Fedora Emelianenka.

'Ako se želi boriti s Fedorom, mi to možemo srediti', rekao je predsjednik Bellatora Scott Coker.

Za koju će se borbu odlučiti, ostaje za vidjeti, ali ona sigurno neće moći biti održana u idućih šest mjeseci. Podsjetimo, Lesnar se od UFC-a oprostio nakon dopinške afere 2016. godine i želi li se vratiti u ring mora proći antidopinške testove i biti negativan šest mjeseci prije no što stupi u novu borbu.