baš je tumba

UEFA drastično kaznila Srbiju; izbornikova glupost mogla ih je koštati i plasmana na EURO 2021. godine

02.11.2020 u 12:34

Bionic
Reading

UEFA je kaznila Srpski nogometni savez (FSS) novčanom kaznom, a srpskog izbornika Ljubišu Tumbakovića je suspendirala jednu utakmicu zbog kašnjenja srpskih reprezentativaca na utakmici UEFA Lige nacija protiv Mađarske koja je igrana 11. listopada...

Izbornik 'orlova' Ljubiša Tumbaković i Srpski nogometni savez (FSS) su kažnjeni zbog utakmice UEFA Lige nacija koja se igrala u Beogradu na stadionu 'Rajko Mitić' 11. listopada između Srbije i Mađarske.

Tako Srpski nogometni savez mora platiti kaznu od 20.000 eura jer su reprezentativci Srbije kasnili na utakmicu, a Tumbaković je suspendiran jednu utakmicu i mora platiti 5.000 eura jer je UEFA utvrdila da je on odgovoran za kašnjenje! Da stvar bude još i gora, Srbi su tu utakmicu izgubili 1:0...

U Srbiji je odmah zavladalo 'ratno stanje' jer 'orlove' 12. prosinca čeka utakmica dodatnih kvalifikacija za plasman na EURO 2021. godine koju igraju protiv Škotske. Pobjednik te utakmice će biti zadnji sudionik skupine D na Euru u kojoj su, osim Hrvatske, još Engleska i Češka.

Neizvjesnost je trajala neko vrijeme, a onda je UEFA objavila za Srbiju dobre vijesti. Tumbaković smije voditi Srbiju u susretu protiv Škotske koji je na rasporedu sljedeći četvrtak (12. prosinca), no neće moći voditi Srbe protiv Mađarske u Budimpešti 15. listopada na utakmici UEFA Ligi nacija.