više nema labavo

Jose Mourinho totalno je poludio zbog poraza; odlučio je oštro kazniti svoje igrače, a neki će i dodatno osjetiti njegov bijes...

30.10.2020 u 13:06

Bionic
Reading

Nogometaši Tottenhama u 2. kolu UEFA Europske lige neočekivano su izgubili 1:0 na gostovanju kod belgijskog Royal Antwerpa kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko. Portugalcu je ovaj poraz jako teško pao i sigurno je da će nogometaši Tottenhama ispaštati zbog ova tri izgubljena boda

Bijesan kao ris bio je Jose Mourinho nakon što je njegov Tottenham u 2. kolu Europske lige izgubio na gostovanju u Belgiji. Royal Antwerp kojeg vodi hrvatski trener Ivan Leko iznenadio je favorizirane 'spurse' i pobijedio 1:0, a čini se kako će se ovaj kiks poprilično odraziti na stanje u momčadi Tottenhama.

Mourinho nije skrivao koliko je ljutit. Dapače, sipao je vatru na sve strane, nitko nije ostao pošteđen. Koliko je Tottenham bio loš najbolje govori podatak kako je Mourinho već na poluvremenu napravio čak četiri izmjene.

'Da sam mogao napravio bih 11 zamjena na poluvremenu', kazao je Portugalac na klupi Tottenhama i nastavio:

'Nisam iskoristio svih pet izmjena na poluvremenu jer sam se bojao. U pauzi sam pokušao nekako ispraviti situaciju, ali to nije bilo dovoljno. U drugom poluvremenu smo bolje djelovali, ali je na kraju Antwerpen zasluženo pobijedio. Bolja ekipa je pobijedila, a lošija izgubila. Tako je to...'

Odmah nakon utakmice Mourinho je odlučio disciplinirati svoje igrače, za početak - kaznom.

'Loša igra zaslužuje loš rezultat. Nadam se da su svi u ovom autobusu uznemireni kao i ja. Trening je sutra u 11 sati', obavijestio je svoje igrače Mourinho porukom koju je kasnije objavio i na Instagramu. Neka se zna.

  • +5
Tottenham - Maccabi Haifa, play-off Europske lige, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: Adam Davy / POOL

No, njegovom bijesu tu nije kraj. Čini se kako je konačno 'prelomio' oko sudbine i budućnosti nekih igrača u redovima Tottenhama. Prije svih je to Dele Alli s kojim Mourinho 'ratuje' već neko vrijeme.

Jedan od najboljih igrača Tottenhama u posljednjim sezonama sada pod Mourinhovim vodstvom nije niti sjena nekadašnje zvijezde. Dojam je kako će ga se Portugalac riješiti već ove zime.

'Nakon večerašnje utakmice moje odluke u budućnosti bit će puno lakše', kazao je Mourinho koji je pritom mislio baš na Dele Allija, kojeg je po drugi put u tri utakmice ove sezone zamijenio već na poluvremenu. Novu priliku će Alli teško dobiti... Tako je to kad razljutiš Josea Mourinha, povratka na staro jednostavno - nema!