SNIMLJEN NJIHOV SUSRET

Učio je na Kantridi i pod Kekom, ali protiv brata i Reala nije mogao ništa

27.11.2023 u 15:37

Bionic
Reading

Madridski Real u nedjelju je gostovao kod Cadiza. Kraljevi su opravdali ulogu favoita i nakon pobjede 3:0 u Madrid se vratili s tri boda. Od domaćih igrača jedan je ipak imao razloga za kakvo-takvo zadovoljstvo

Momčad Cadiza u opasnoj je zoni španjolske LaLige i sasvim sigurno da joj bodovi trebaju. No, osvojiti ih protiv madridskog Reala ipak je bilo preoptimistično. I zato nije bilo prevelike tuge u Cadizu nakon nedjeljnog poraza 0:3.

A jedom od igrača domaćih, ovaj ogled ipak će ostati u lijepoj uspomeni. Riječ je o Alexu Fernandezu, mlađem bratu španjolskog reprezentativca Nacha, koji se našao na suprotnoj strani.

Njih su dvojica nakon utakmice, u društvu sinova, proveli neko vrijeme u razgovoru, a taj je trenutak snimljen kamerom i prezentiran javnosti.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Inače, Alex Fernandez dio svoje karijere proveo je igrajući za Rijeku. Bilo je to u proljetnom dijelu sezone 2014/15, dok je Bijele s Kvarnera vodio Matjaž Kek.

Španjolac je za Rijeku odigrao 11 utakmica, te je upisao dva gola i jednu asistenciju. Nakon Rijeke nosio je još dres Espanyola, Readinga i Elchea, a od kolovoza 2017. godine igrač je Cadiza.

Standings provided by Sofascore