rijedak slučaj

U Realu svi igrači zarađuju milijune, a on je spreman doći i igrati besplatno!

06.12.2017 u 06:49

Bionic
Reading

Napadač Krasnodara Fjodor Smolov koji se prema tvrdnjama španjolskih medija nalazi na listi potencijalnih pojačanja Reala ove zime izjavio je da je za madridski klub spreman igrati i besplatno...

Podsjetimo, Real je odlaskom Alvara Morate prošlog ljeta značajno oslabljen u napadačkom dijelu ekipe i vrlo će vjerojatno u siječnju potražiti pojačanja uoči ključnih utakmica Lige prvaka, Kupa kralja i Primere.

  • +3
Kup konfederacija: Rusija - Portugal Izvor: Reuters / Autor: JOHN SIBLEY

Iako bi u klubu najradije doveli Maura Icardija, teško da će ga Inter pustiti sad kad vodi u talijanskom prvenstvu, pa će uprava Reala morati potražiti alternativna rješenja.

Prema tvrdnjama španjolskih medija jedan od onih koji bi mogli pojačati napad 'kraljeva' je Fjodor Smolov, napadač Krasnodara koji je zabio 10 golova ove sezone u ruskom prvenstvu. Iako se nogometaši nakon potpisanog ugovora s Realom kući vraćaju kao milijunaši, on toliko želi doći u Madrid da se toga spreman odreći.

'Kad bi postojala ta mogućnost, igrao bih za Real besplatno. Potpisao bih ugovor, a klub mi ne bi morao platiti ništa,' izjavio je ruski reprezentativac za Sport Ekspress te priznao da ga iz Madrida prate već dugo:

'Na njihovoj sam listi od juniorskih dana, a oni te onda prate tijekom cijele karijere. Nakon dva gola koja sam zabio španjolskoj reprezentaciji moje je ime opet ugledalo svjetlo dana.'

Smolova također želi i West Ham, no nije pretjerano zainteresiran boriti se za opstanak u Premiershipu. U Španjolskoj ga pak iznimno cijene nakon remija dvije reprezentacije 3:3 u Moskvi sredinom studenog, kada je bio dvostruki strijelac.

'Već dugo ga pratim, radi se o vrhunskom napadaču,' priznao je Julen Lopetegui, španjolski izbornik.