ANCELOTTI GOVORI JEDNO...

U Realu se opet poigravaju s Modrićem; svi se čude kome je prvom ponuđen novi ugovor

01.03.2024 u 16:15

Bionic
Reading

Iako je Luka Modrić za 20-minutni nastup protiv Seville dobio ovacije, ali i pohvale trenera Ancelottija, te je javnosti prezentirano kako će mu biti ponuđen novi ugovor, a da će kapetan hrvatske nogometne reprezentacije sam odlučivati hoće li ga potpisati ili ne, španjolski mediji ostali su u čudu kada su vidjeli tko je prvi pozvan u Perezovu kancelariju

Poznato je kako nekolicini Realovih igrača ovog ljeta ističu ugovori. Među njima su Luka Modrić i Toni Kroos, dvojac koji i dalje ima velik utjecaj na igru Realove momčadi. Naravno, kada im trener Ancelotti ukaže priliku.

No, za razliku od Modrića, Kroos ipak igra nešto više i češće, te je vrlo izvjesno da će Nijemac dobiti produženje ugovora.

A što će biti s Modrićem? To vjerojatno zna samo Florentino Perez, kao najodgovornija osoba, koja bi s Modrićem trebala sjesti za stol i pojasniti mu kakva mu je sudbina. Potom će vjerojatno i Modrić dobro odvagnuti, sviđaju li mu se uvjeti ili ne.

Ali španjolski mediji ostali su u čudu kada su doznali da je prije ovog dvojca u Perezov ured stigao Lucas Vazquez, kojem također ističe ugovor ovog ljeta i igrač kojeg već nekoliko sezona mnogi guraju iz Realova dresa.

No, 'vječiti džoker' po svemu sudeći ipka će ostati na Santiago Bernabeuu jer mu je klub ponudio produženje suradnje.