OBEĆANJE, OBEĆANJE....

Jakirović počastio Dinamove navijače fotografijom i rasplamsao im maštu

28.02.2024 u 07:45

Bionic
Reading

Već se mjesecima govori o tome gdje će Luka Modrić igrati sljedeće sezone. Prema Ancelottijevim riječima, kapetan hrvatske reprezentacije može odlučiti hoće li to biti Real ili će sreću ipak potražiti negdje drugdje

Znamo svi da je Luka Modrić nezadovoljan mizernom minutažom koju ima u Realu. No on to svoje nezadovoljstvo ne pokazuje, već svaku priliku koju dobije iskoristi da bi pokazao svoju klasu.

Tako je bilo i proteklog vikenda, kada je prekrasnom golčinom, samo šest minuta nakon što je ušao u igru, razoružao Sevillu i donio Realu tri boda.

Nakon toga se Ancelotti našao pod paljbom novinara zato što Morić igra tako malo, a on je ponovio već izlizanu floskulu da mu je teško zbog toga. Ali i ostavio mogućnost da Modrić sam odluči hoće li ostati u Kraljevskom klubu i sljedeće sezone.

A za to vrijeme drugi vrebaju svaki Modrićev korak. Znamo da zanimanja ima, a htjeli bi ga i u Saudijskoj Arabiji i u SAD-u s Messijem.

No htjeli bi ga i u Dinamu, a što je Modrić svojevremeno i obećao. Kako se zahuktava izborna kampanja za čelna mjesta u maksimirskom klubu, tako se pojavila i informacija da ga je aktualni predsjednik Mirko Barišić pozvao da se priključi Modrima.

I stigao je kapetan hrvatske reprezentacije već u ponedjeljak u Zagreb te je odradio sponzorsko snimanje, ali i fotografirao se s trenerom Modrih Sergejom Jakirovićem. Ima li kakve poruke u toj fotografiji? Dinamovi navijači maštaju o tome...