OKRENULA SE PRIČA

Modrićev gol 'raspametio' je Realove navijače, baš kao i Rüdigerov potez

26.02.2024 u 12:14

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić junak je bijelog dijela Madrida. Jer ušao je kao zamjena u 75. minuti ogleda protiv Seville, a šest minuta kasnije zabio je prekrasan gol za pobjedu Kraljeva 1:0

Puno se pisalo proteklih tjedana, pa i mjeseci o Modrićevoj sudbini u Realu. Jer zna se da mu na kraju ove sezone istječe ugovor, a najčešće se sugeriralo da mu novi neće biti ponuđen.

Ipak, Carlo Ancelotti, nakon što se svi dive Modrićevom golu, malo je 'okrenuo ploču' i odgovornost prebacio na njega.

'Budućnost je u Modrićevim rukama, on će odlučiti što želi iduće sezone. Moramo samo pričekati njegovu odluku', izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije u Madridu.

No o Modrićevom potezu raspisala se i Marca, ista ona koja ga je kritizirala proteklih dana, nakon remija s Rayom Vallecanom, u kojem je bio starter.

'Modrić je zabio sjajan pogodak koji je bio važan koliko i za Madriđane, koliko i za njega. Proteklih mjeseci osuđen na klupu, Hrvat je proživio svoj trenutak slave. Uspio je to pogotkom koji je podsjećao na onaj koji je zabio na Old Traffordu u Ligi prvaka prije gotovo 11 godina. Modrić je slavio u velikom stilu, a čak su mu i suigrači pomogli da više uživa u trenutku. Najbolja stvar kod Lukina pogotka dakle nije bila u šutu, nego u slavlju, u radosti njegovih suigrača - Rüdiger ga je podigao i ponudio tribinama Bernabéua, koje su skandirali njegovo ime.'

LA LIGA (26. kolo): Real Madrid - Sevilla 1:0 / 25.2.2024. Izvor: Društvene mreže / Autor: Arena Sport TV/Youtube
  • +30
Real Madrid - Sevilla, španjolska liga, 25.2.2024. Izvor: EPA / Autor: Ballesteros