'OVO JE BILA LAKRDIJA!'

U Interu ogorčeni na suca Marića: Šminkeri sve uništili!

13.09.2015 u 19:59

Bionic
Reading

Trener Intera iz Zaprešića Samir Toplak bio je izuzetno ljut na suca Brunu Marića zbog dva dosuđenja kaznena udarca koji su dotukli njegove igrače na gostovanju u Osijeku...

Inter se dobro držao u Gradskom vrtu, no Osijek je bio taj koji je zabijao golove i na kraju slavio 3:1, približivši se tako Zaprešićanima na samo dva boda zaostatka u duelu koji bio mogao odlučiti pretposljednje mjesto na ljestvici MAXtv Prve lige.

Nakon susreta gostujući trener bio je iznimno ljutit, kao i nakon poraza protiv Dinama na Maksimiru, jer smatra da su penali koje je skrivio Miletić u 27. i 87. minuti bili prestrogo dosuđeni od strane suca Brune Marića.

'Radimo ja i igrači izuzetno dobar posao, trudimo se maksimalno iako ne primamo plaću redovito. I onda dođemo tu, pokušamo se muški boriti, a dogodi se lakrdija. Dvije nepostojeće situacije okrenule su utakmicu,' izjavio je Samir Toplak nakon utakmice pa ljutito dodao:

'Ti ljudi će pokupiti svoju dnevnicu, a mi ćemo i dalje glave dolje i idemo dalje. Stvarno sam razočaran, radimo u nevjerojatnim uvjetima dobar posao, da bi došli šminkeri i sve uništili. Možemo žaliti i na propuštenim prilikama, ali na neke stvari ne možemo utjecati.'

Inter u sljedećem kolu čeka još teže gostovanje na Rujevici.

'Mi smo pokazali da sa svima možemo igrati. Nećemo se povući u mišju rupu, igrači dobro rade i nećemo se plašiti niti Rijeke,' poručio je svima strateg iz Zaprešića.

Trener Osijeka Zoran Zekić ustvrdio je pak kako unatoč pobjedi igra ekipe nije štimala te mu je jasno da je preuzeo klub kojeg neće biti lako dovesti u red.