LAKAT

[VIDEO] U Hajduku je bio višak, u LASK-u se pretvorio u golgetersku zvijer, a onda jednim potezom napravio dva koraka unatrag

05.09.2022 u 08:27

Bionic
Reading

U susretu sedmog kola austrijskog nogometnog prvenstva LASK i Ried su odigrali 1-1, a hrvatski nogometaš Marin Ljubičić dobio je crveni karton već u desetoj minuti susreta. Zanimljivo obje su momčadi zabile s igračem manje.

Napadač LASK-a, koji je u prvih šest kola zabio šest golova i vodeći je strijelac lige, "pocrvenio" je već u desetoj minuti.

Ljubičić je laktom udario braniča Rieda Lacknera, a sudac je nakon VAR pregleda 20-godišnjem Hrvatu pokazao crveni karton.

Video ovog događaja pogledajte OVDJE.

Domaćin je i s igračem manje poveo, u posljednjim trenucima prvog dijela zabio je Keito Nakamura. U 65. minuti je isključen i gostujući igrač David Ungar, a 12 minuta kasnije Ried je izjednačio golom Philippa Pomera.

Za goste je do 86. minute igrao Leo Mikić.

Ovim remijem LASK je ispustio vodeću poziciju na ljestvici, sada je drugi sa 17 bodova, bod manje od vodećeg RB Salzburga. Ried je deseti s pet bodova, jednim bodom više od "fenjeraša" Altacha.

Standings provided by SofaScore LiveScore