IBRO BI NAZAD

U Hajduk se vraća ljubimac Torcide?

Senijad Ibričić

Senijad Ibričić

Izvor: Pixsell / Autor: Nino Strmotic/PIXSELL

I dok se čeka mogućnost američkog investriranja i (financijsko) spašavanje Hajduka, a s ćime veći dio navijača 'bilih' nije sretan, za najvjernije Hajdukove navijače ipak jedna vesela vijest

A ona glasi - da bi se Senijad Ibričić želio, ali i mogao uskoro vratiti u Hajduk.

Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, Hajdučko srce odnosno BiH reprezentativac upravo na poziv Torcide stigao je u Dubrovnik kako bi nastupio na turniru na male barice u Gružu. Ibričić je zaigrao za ekipu Centrala Interijeri na poziv organizatora koji su mu poklonili povelju o slobodnom građaninu Grada Dubrovnika s potpisom kneza, a dobio je i lukjernicu, staru dubrovačku svijeću na ulje kako bi mu obasjala put povratka u Hajduk.

'Imam ugovor još godinu dana s moskovskim Lokomotivom, a radimo na tome da negdje u Turskoj ostanem, još nismo ništa definitivno riješili, klubovi se moraju dogovoriti s Lokomotivom jer sam ja njihov igrač. Ima šanse da se vratim u Hajduka, ta je mogućnost realna, srce vuče u Hajduk, trenutno to nije moguće, ali nadam se kako će to biti vrlo brzo', zaključio je Senijad Ibričić.


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!