TPORTAL I PRVAK

U garaži s Kimijem Räikkonenom

11.06.2010 u 10:20

Bionic
Reading

Tportal imao je ekskluzivnu priliku družiti se s bivšim svjetskim prvakom u Formuli 1 Fincem Kimijem Räikkönenom za vrijeme njegovog boravka u austrijskom mjestašcu Erzbergu

Bivši svjetski prvak u Formuli 1, Finac Kimi Räikkönen, bio je poseban gost Erzbergrodea gdje je i odvezao jednu ekshibicijsku utrku u svom Citroenu. Nakon službene presice na kojoj je odgovarao na pitanja novinara, Räikkönen se krenuo pripremati za utrku protiv pobjednika Red Bull Hare Scramblea Taddyja Blazusiaka.

Novinari su otišli i pustili slavnog Finca da se pripremi za utrku, no tportal je imao ekskluzivnu priliku biti uz Räikkönena dok se sprema za trening, a onda i za utrku. Finac je cijelo vrijeme dok ne uđe u svoj automobil u svojim mislima, okružen svojim finskim prijateljima, a zanimljivo je da se za utrku priprema – igrajući PlayStation.

Nakon odrađenog treninga, Räikkönen je u garaži mehaničarima objašnjavao što mu smeta pri vožnji, pa su tako mehaničari morali mijenjati neke dijelove, dok je on sve to nadgledavao. Kako se pribilžavala utrka, iako revijalnog karaktera, tako je Finac bio sve nervozniji, no za utjehu, ipak je pobijedio. Iako nam je dopušteno biti s njim u garaži, razgovor ili bilo kakvo smetanje proslavljenog vozača nije bilo dopušteno.

Za razliku od Räikkönena koji u niti jednom trenutku nije želio pokazati prisnost s bilo kojim članom momčadi, njegov suvozač Kaj Lindstrom je potpuna suprotnost. Razgovorljiv i susretljiv, jedino kada je tražio mir bilo je nakon treninga kada je radio zabilješke etape. Kako je sve to izgledalo u Austriji svakako pogledajte u našoj ekluzivnoj fotogaleriji koju je odabirom slika umjetnički osmislio Tomislav Valent.

U garaži s Kimijem Räikkönenom