NITKO KAO ON

Bernie Ecclestone priznaje koliko će taj lik nedostajati Formuli 1, a usput je rekao nešto što će zaboljeti svakog vozača

12.01.2022 u 20:56

Bionic
Reading

Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone još je jedna osoba koja je javno priznala koliko će nedostajati Kimi Raikkonen (42)

Finac je završio karijeru kao rekorder po broju utrka (349), ali i kao svjetski prvak (2007.). Zbog svojeg ponašanja bio je poseban i zato je imao velik broj fanova kojima će nedostajati. No i pojedini vozači su priznali kako bez njega Formula 1 više neće biti ista, a sada je to priznao i Bernie Ecclestone.

Bivši gazda Formule 1 smatra da je Raikkonen bio posljednji vozač na 'gridu' koji se nije ponašao kao robot. Tijekom svog vremena finski vozač bio je poznat po tome što nije birao riječi kada je razgovarao s novinarima ili vlastitom momčadi.

U vrijeme kada su vozači dobivali sve više medijske edukacije, nekadašnji vozač Saubera, McLarena, Ferrarija, Lotusa i Alfa Romea uvijek se isticao svojim prezirom prema medijskim i PR dužnostima

'Kimi je kao osoba super tip. On je vozač. On je ono što želite, on se utrkuje i ne obraća puno pažnje na ljude. Zapravo, on im daje svoje mišljenje', rekao je 91-godišnji Britanac za sport1.de.

'The Icemana' više nema i smatra da je to problem za sport…

'Mislim da danas zapravo više nema vozača kao Kimi. To je problem. Svi su postali kao roboti, slušaju i rade što im se kaže, umjesto da rade ono što misle da je ispravna stvar', dodao je Ecclestone.