zar je moguće?

U Engleskoj se stvara nova mega-momčad: već je dogovoren transfer Cristiana Ronalda, a još čekaju Zinedinea Zidanea i Karima Benzemu

18.07.2020 u 19:34

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolskog Don Balona, portala koji zna objavljivati i neprovjerene informacije, Cristiano Ronaldo mogao bi se vratiti u Englesku

Ako je vjerovati ovom španjolskom mediju, Cristiano Ronaldo bi se nakon 11 sezona mogao vratiti u Englesku.

Iz Manchester Uniteda otišao je u Real, a bilo je to u ljeto 2009. godine. Potom je devet sezona nosio dres 'kraljeva', a onda je u zadnje dvije sezone bio igrač torinskog Juventusa.

A u koji bi klub trebao Ronaldo preseliti? Navodno u Newcastle United, kojeg preko Fonda za javna ulaganja Saudijske Arabije (PIF), želi preuzeti princ Mohammed bin Salman. On je već pripremio 343 milijuna eura za kupnju kluba od kontroverznog vlasnika kluba Mikea Ashleyja, no stvar nikako da se finišira.

Novi vlasnici osigurali bi i 250 milijuna eura za pojačanja, kako na terenu, tako i na klupi popularnih 'svraka'.

A Ronaldo bi bio prvo veliko ime koje bi preselilo na St. James' Park. Osim Portugalca, princ bi želio dovesti i Karima Benzemu te Zinedinea Zidanea.

Španjolci su toliko uvjerljivi da tvrde kako je Ronaldo već sve dogovorio, samo usmeno, ne i pismeno, na tajnom sastanku, jedino što je eto sada ta vijest ipak izašla u medije, pa više nije tajna?!

  • +13
AC Milan - Juventus, Serie A, 7.7.2020. Izvor: Profimedia / Autor: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia