PROMJENE POD TORNJEM

U Ciboni izvršena depolitizacija kluba; za počasnog predsjednika izabrana trenerska košarkaška legenda

  • Autor: D. S. / Hina
  • Zadnja izmjena 15.07.2021 18:53
  • Objavljeno 15.07.2021 u 18:53
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

U KK Ciboni izvršena je potpuna depolitizacija Kluba. Legenda kluba Mirko Novosel je imenovan Počasnim predsjednikom dok su ostavke na mjesto članova Skupštine podnijeli Slavko Kojić i Zdenko Antunović. Umjesto njih, novim članovima Skupštine imenovani su Krešimir Gunjača i Daniel Peršić

Priopćenje KK Cibona donosimo u cijelosti:

'U četvrtak, 15. srpnja 2021. godine, u prostorijama Košarkaškog centra Dražen Petrović održana je sjednica Skupštine KK Cibona.

Nastavno na podnešene ostavke od strane dva člana Skupštine, gospodina Slavka Kojića i gospodina Zdenka Antunovića, Skupština KK Cibona je donijela odluku o imenovanju dva nova člana Skupštine, gospodina Krešimira Gunjače i gospodina Daniela Peršića. Također, ostavku na mjesto člana Skupštine podnio je gospodin Marin Rozić. Košarkaški klub Cibona ovim putem zahvaljuje dosadašnjim članovima Skupštine koji su podnijeli ostavke na svemu što su napravili za Košarkaški klub Cibonu, a novim članovima Skupštine želi uspješan rad i puno sportskih uspjeha.'

'S ponosom ističemo da je sukladno čl. 36 Statuta Košarkaškog kluba Cibona, Skupština KK Cibona imenovala Počasnim predsjednikom Košarkaškog kluba Cibona gospodina Mirka Novosela, legendu našeg Kluba. Čestitamo gospodinu Mirku Novoselu na imenovanju Počasnim predsjednikom KK Cibona i želimo mu da i dalje doprinosi ugledu Kluba te da svojim iskustvom i savjetima pomaže radu našeg sportskog kolektiva.

Na Skupštini KK Cibona usvojene su izmjene i dopune Statuta KK Cibona s kojima je omogućeno sudjelovanje navijača/članova Kluba u Tijelima Košarkaškog kluba Cibona, čime je navijačima/članovima pružena mogućnost participiranja u odlučivanju u najvišem Tijelu Košarkaškog kluba Cibona, Skupštini Kluba.

KK Cibona ulaže maksimalne napore u pripremi nove sezone o čemu ćemo detaljnije izvještavati javnost u nadolazećem periodu.

KK Cibona'