NEMA SREĆE

U brazilskoj reprezentaciji šute, ali procurila je vijest koja će u očaj baciti cijelu naciju - Neymar je gotov!

Bionic
Reading

U Brazilu strahuju da bi Neymar mogao izostati s cijelog Svjetskog prvenstva zbog ozljede zgloba desne noge

Iako nitko iz brazilskog tabora ne želi to potvrditi procurila je informacija kako oporavak Neymara ne ide prema planu. Najveća zvijezda 'Selecaa' nastradala je u prvom kolu u utakmici sa Srbijom i nagađalo se da će propustiti preostala dva susreta u skupini, ali i da će biti spreman za nokaut fazu.

No, nešto kasnije je stigla vijest kako je Neymar izgubljen i za osminu finala, a sada se šuška da napadač PSG-a zbog ozbiljnih oštećenja ligamenata neće biti u mogućnosti igrati čak ni ako Brazil dođe do finala.

Brazil je prvi favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru, a Neymar se nadao da će ispisati povijest na Bliskom istoku tako što će postati najbolji brazilski strijelac svih vremena, jer je dva gola iza legendarnog Pelea koji je na 75. No to se po svemu sudeći neće dogoditi.

Inače, Neymar nema sreće na Svjetskim prvenstvima, tako je 2014. bio impresivan da bi ozlijedio leđa u četvrtfinalu i nije nastupio u njihovom katastrofalnom porazu od Njemačke (7:1), a četiri godine kasnije došao je na SP ozlijeđen.

  • +22
SP Katar 2022: Brazil - Srbija, 24.11.2022. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal