jako je tražen

U Borussiju iz Dortmunda stigla nemoralna ponuda teška čak 100 milijuna eura, ali su je hladno odbili uz pomalo bahat odgovor

30.09.2020 u 13:13

Bionic
Reading

Produženi prijelazni rok polako se bliži kraju, a svako malo u medije procuri neki novi potencijalni transfer. Tako se i doznalo za ponudu Manchester Uniteda

Kako pišu njemački mediji čelnici Manchester Uniteda poslali su podeblja, ali i posljednju ponudu za 20-godišnjeg engleskog napadača Borussije Dortmund Jadona Malika Sancha.

Kako se doznaje moćni engleski klub pripremio je 80 milijuna eura na ime odštete te dodatnih 20 milijuna eura u raznim bonusima.

No, ubrzo je iz Dortmunda stigao odgovor kako 'odbijaju ponudu jer Sancho nije na prodaju.'

Tako su svima dali do znanja koliko cijene svog mladog igrača, kojeg su kao 17-godišnjaka za sitniš 'oteli' Manchester Cityju, oko kojeg grade momčad.

'Imamo dugoročne planove sa Sanchom. Igrat će za nas i ove sezone, a ta odluka je definitivna. Prošlog ljeta smo mu dali veću plaću koja je u skladu s njegovim predstavama. Također smo mu produžili ugovor do 2023. godine', kazao je glavni čovjek Borussije Michael Zorc.

Sportski direktor Sebastian Kehl dodao je: 'Znate, 80 milijuna eura nije dovoljno za takvog igrača. To dugujemo klubu, ali i navijačima. Ne želimo ga prodati!'

netko će reći pomalo bahat odgovor tako moćnom klubu. No, sve ima svoju cijenu pa se tako doznaje kako je Borussija za Sancha tražila 120 milijuna eura i to bez bonusa!

Dodajmo tome kako će u sljedećoj utakmici, koja se igra za trofej (Superkup protiv Bayerna), Borussia Dortmund igrati bez Sancha koji ima virozu. Odmah je ponovno testiran na koronavirus, ali je ubrzo iz Borussije su objavljeno kako je nalaz negativan.

Koliko je Sancho važan za Borussiju iz Dortmunda jasno je rekao i kapetan kluba Marco Reus.

'Za nas igrače je njegov ostanak odlična vijest. Svi smo sretni što će ostati još godinu dana jer on pridonosi golovima i asistencijama, zbog čega osvajamo bodove.'

Nakon svega je jasno kako će se čelnici Manchester Uniteda morati okrenuti drugim opcijama ili će morati povećati ponudu do traženi 120 milijuna eura.